Lezen, stemmen, feesten

Onze leesjury heeft vorig jaar de geselecteerde boeken tot in de puntjes gekeurd en hun stem uitgebracht. Daarbij rangschikten ze 6 of 8 gelezen boeken uit hun leeftijdsgroep. Deze stemmen werden later verzameld, samen met die van andere groepen in heel Vlaanderen. Het slotmoment van de Druivenstreek vond plaatst op zaterdag 30 april in Hoeilaart. De winnaars werden feestelijk bekend gemaakt en het leesjaar werd zo mooi afgesloten.
Ontdek hier welke boeken we gelezen hebben én welke titels de juryleden bekroond hebben! De Leesjury | 2021 - 2022

de leesjury 2022 winnaars

Meehelpen?

Heb je als jongere of volwassenen zin om mee je schouders te zetten onder de Leesjury? Dat kan door mee te helpen in een lokale werking of door de boeken mee te helpen selecteren. Meehelpen | De Leesjury

Kijk hier eens hoe het in zijn werk gaat!

Wil jij ook deelnemen aan De Leesjury?

Klinkt dit jou helemaal als muziek in de oren? Schrijf je dan nu in voor De Leesjury 2022-2023. Hier ontdek je alvast de kalender met de verschillende data en locaties voor de bijeenkomsten. Kan je niet wachten en wil je nu al weten welke boeken je gaat lezen? Kijk dan even hier naar voor het nieuwe leesvoer. Klaar om erin te vliegen? Schrijf je hieronder in. Stel dit niet lang uit want 'vol is vol'. Veel plezier!

Schrijf je hier in!