boek-aan-huis

Soms geraak je omwille van fysieke beperkingen niet meer in de bibliotheek. Of je bent onthaalouder en wil regelmatig nieuwe boekjes aanbieden aan de kinderen die je opvangt.
Speciaal voor hen richtte de bibliotheek de dienst ‘bib-aan-huis’ op. Wie in Bertem, Leefdaal of Korbeek-Dijle woont en blijvend of tijdelijk niet naar de bib kan komen of officieel onthaalouder is , kan gebruikmaken van deze dienstverlening.

Wat heeft de bibliotheek van Bertem je te bieden?
Een vrijwilliger komt elke maand langs met een pakketje boeken, tijdschriften of dvd’s uit de collectie van de bibliotheek.

Wie kan beroep doen op deze dienst?
Alle ouderen, zieken en minder mobiele personen die niet zelfstandig naar de bibliotheek kunnen komen. Dit geldt voor alle inwoners van Bertem, Leefdaal en Korbeek-Dijle.
Ook onthaalouders kunnen een beroep doen op deze dienst.

Wat moet je doen?
Je vult een inlichtingenfiche in en duidt aan welk genre boeken je het liefst zou lezen. Bezorg ons dit document terug, dat kan per mail: bibliotheek@bertem.be of via de post: Bibliotheek Bertem, Bosstraat 1, 3060 Bertem.

Wat kost dit?
Helemaal niets! Het uitlenen van boeken is gratis. De thuisbediening van deze materialen wordt volledig gratis verzorgd door medewerkers van de bib.

Wat verwachten wij van jou?
Dat je zorg draagt voor de geleende materialen en ze klaarlegt tegen het volgende bezoek van onze medewerker.