kinder- en jeugdjury

Wie graag leest en ervan droomt om jurylid te spelen, kan zich inschrijven voor KJV. Dat is een jury van kinderen en jongeren tussen 6 en 16 jaar.

Wil je graag meelezen?

De juryleden lezen 8 voorgeselecteerde boeken en maken hiervan een beoordeling en eindklassement met behulp van een begeleider. Er zijn 5 leesgroepen. Je schrijft je in voor één leesgroep. Je groepje komt 3 keer samen met de begeleid(st)er om de boeken te bespreken. Op het einde van het seizoen bekroont elke groep zijn favoriete boeken en sluiten we af met een feestje. Nadien worden alle stemmen van heel Vlaanderen verzameld en geteld. Wil je graag meelezen? Het nieuwe leesjaar loopt van half september tot einde april, inschrijven voor het seizoen 2019-2020 kan vanaf nu.

Wanneer zijn de bijeenkomsten?

Hier staat een VOORLOPIG overzicht van de bijeenkomsten. Pas op, wijzigen zijn mogelijk! In functie van de inschrijvingen kunnen groepjes wegvallen of opgesplitst worden, en kunnen locaties of data verschuiven. Alle ingeschreven kinderen krijgen via e-mail een uitnodiging voor de eerste bijeenkomst. Hou ook onze Instragrampagina in het oog @Regiobib Druivenstreek

Deelname aan het KJV-seizoen is gratis en is een samenwerkingsverband van de bibliotheekregio Druivenstreek, waar de Bertemse bib bijhoort.

kinder en jeugdjury 2018-2019

Foto's slotfeest Kinder- en Jeugdjury 2018 - 2019

Klik hier voor de foto's