Antwoord

Om je materialen te verlengen heb je een 'Mijn Bibliotheek'-profiel nodig. Daarmee kan je je uitleningen bekijken en de uitleentermijn van uitgeleende items te verlengen. Nog geen profiel? Volg deze stappen.

screenshot user menu

Wanneer je bent aangemeld kan je je persoonlijke gegevens consulteren. Het bekijken van je uitleningen vind je als eerste optie terug.

Als je meerdere lidkaarten gekoppeld hebt (bijvoorbeeld van je kinderen) kies dan de bibliotheekkaart waarvan je de uitleningen wenst te bekijken.

Bij elk item kun je zien wanneer en in welke bibliotheek je het geleend hebt.

Je ziet ook hoe lang je uitleentermijn nog loopt, of dat deze vervallen is.

Items waarvan je de uitleentermijn kunt verlengen hebben een verlengknop. Bovenaan het overzicht is er ook een knop waarmee je in één keer alle items die verlengbaar zijn kunt verlengen.

Zie je geen verlengknop? Dat betekent dat er geen verlenging meer kan toegestaan worden (bijvoorbeeld maximum aantal uitleningen bereikt of een reservatie door iemand anders).