Speel mee met De Schrijfwijzen - het Grote Dictee Herbekeken

Een tof taalspel voor íedereen die graag speelt met letters.
Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen.

affiche De schrijfwijzen

Wij gaan voor deze editie regionaal. De bibliotheken van Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren slaan de handen in mekaar voor een spellingsclash tussen de druivengemeenten. Wie levert de winnaar?

Op vrijdagavond 8 oktober verwelkomen we je graag in het GC Felix Sohie om deel te nemen aan De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden.

De Schrijfwijzen start om 20u stipt en dat simultaan in meer dan 80 bibs over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Deelnemen is gratis.

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem! De winnaars van alle bibliotheken en van het online dictee van De Standaard en NRC nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die eind oktober plaatsvindt.

Inschrijven is verplicht en kan via het online inschrijvingsformulier of in de bib.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.